To Špáďa;
minule cinkala U chodidla
/ především kvůli rýmování /
já hlavě Tvé se dneska klaním
Tobě funguje - mně jen šmidlá :)
příště přesnější jistě budu
by čtenář nebyl veden k bludu :DD
d.í.k.y
05.04.2011 16:38:00 | šuměnka
¨
Takhle bych tě popsal jako fyzik:
Jsi
spinová částice, která v tanci
vyvolá lehce rezonaci —
pokud se, dámo, nepletu —
v poli pánského magnetu,
ať zdroj je z Toma nebo z Vency...
Záleží pouze na frekvenci...
...rolničky u tebe na svodidle
(minule cinkala na chodidle)...
(http://liter.cz/Basne/318321-view.aspx)
Dneska již zvoní kousek výš...
Rezonance — ta kde má skrýš?
¨
05.04.2011 14:10:00 | Špáďa