Pokud to jde, volím raději cestování vlakem. Člověk může "vypnout" a nestresovat se provozem kolem sebe jako na silnici. Dívat se z okna na krajinu, pozorovat lidi.Ponořit se do úvah, vzpomínek, dát si "šlofíka" :)nebo si povídat se spolucestujícími. Má to svoje kouzlo.
05.04.2011 09:20:00 | Jiparo