bleší trh
.
žebřík
příčku za příčkou
jedno kterým směrem
když z přítomnosti není vidět
jinam
je dobré slyšet..
.
úložiště
čas šíří svoje letokruhy
zevnitř se dotknou očí
spustí padací most
tehdy je důležité
být uvnitř
.
bleší trh
úlomky krásy
patina a nostalgie
na hromadách kýče
za hrst mincí
celé životy
.
Přečteno 419x
Tipy 52
Poslední tipující: Holis, slob, el viento, hatlapatla, TetaKazi, Maryje..., jvacl, Actafool, Jana M., Azure angel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)