Když padá hvězda*
Funkcionalisticky
poskládané vlny
příboje tříštícího se o pobřeží
zpěněné šedé kůry mozkové
v pomezí bílé a černé barvy
ve splavu smrti
jedu rtuti
v říčním toku
proudu medového moku
v obrazcích z pavučiny
pokrytých jinovatkou
hledám své viny
na pláži v cestě z azuritů
jít opanovat v duše skrytu
trůn srdce
půlnočního blankytu
a v zámku mém i s kasematy
dám si Thé z čerstvé máty
když padá hvězda
- - - - - - - - - něco si přej
Přečteno 317x
Tipy 29
Poslední tipující: Pablo Kral, Dota Slunská, Radek.oslov.Šafárik, enigman, James Libustka, René Vulkán, Jiparo, Psavec, zelená víla, Juan Francesco de Faro, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)