Stébla trávy
Anotace: Šepot stébel trávy...
Jak stébla trávy
vznášíme se ve větru
s mělkými kořeny
lapeme po světlu
Rosteme a sílime
nejsme však kamenní
v čase se měníme
netoužíme po snění
Chceme zhmotnit realitu
hnát se vzhůru ke slunci
zahodit kupu strachu
být renesance potomci
Přečteno 322x
Tipy 3
Poslední tipující: Jenny.Dee, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)