Anotace: Všechny barvy duhy, všechny barvy drahých kovů, všechny barvy života jen v Tobě a jen jednou... Pro jednoho z pátel nejbližších mému srdci, pro jedinečného, milovaného Pecu :)
Sbírka: Zpěvy mého moře
je to silný, i když je to tvá pocitovka, tak ... působí silně.
líbila :)
06.04.2011 09:26:00 | Jenny.Dee