Oddůvodnění
Ženy, až potkáte toho chlapa "koňa",
nedávejte se s ním do holportu -
teda, pokud jste sama kůň.
Je lepší jiný koníček.
Já vím jak krásně "voňá",
já poznala odér charakteru -
touži a pak stůň.
On života se lek?
Přečteno 571x
Tipy 7
Poslední tipující: DnyVunoru, Bambulka, Maryje..., NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)