Derivace, integrály
Derivace, integrály
s čísly jsme si pěkně hráli
Per partes a substituce
znát bych toho měla více
Minus tady a plus sem
strávím nad tím celý den
Test se neúprosně blíží
mně se ale víčka klíží
Na 4 to musím dát
nemusím se tedy bát
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: Morion, Gabrielle, jvacl, Emmelia, Maryje..., JohnyD., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)