Anotace: Když ztratíme důvěru v přátelství, najednou nám přijde, že svět má o jednu barvu méně.
Tohle je moc pěkný. Ta báseň, u který máš nejvíc tipů je proti tomuhle taková, jakoby odbytá. Tady je spousta zajímavejch obrazů a frázuje to. Tip
02.10.2014 22:09:09 | Tom Dvořák
To nezní nemožně...a mě nezbývá než věřit že jednou vše pochopíš. Máš opravdu talent vyjádřit se v krásně sepsaných verších, ale i tak si zatím jen poupě, rozkveť a budou tě znát všichni!
25.04.2011 13:40:00 | Učitel
Když si pročítám Tvé básně, tak jsem Ti chtěla už dávno napsat, že patří k nejkrásnějším, máš velké nadání.
18.04.2011 22:28:00 | Emmelia