Ve dvojčasí
Anotace: Nemocně mocné snění
Martyrium jedné noci
vlnobití v bocích
neubráním se bezmoci
nesmím se dotknout.
Dva prostory nesmí se protnout
uniknout
do tratoliště tvé krásy
v zakázáném dvojčasí.
Tak prostopášná dál ve své nahotě
nahráváš průsvitné temnotě
blíží se počátek
konce hříchem provoněných hrátek.
Budím se ze snů konečně?
Zbytečně
Přečteno 346x
Tipy 34
Poslední tipující: Miranda, Woski, Maryje..., la loba, Lorraine, Azure angel, Juan Francesco de Faro, H.I.L., Jiko, Jiná, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)