Anotace: rozum a srdce si nerozumí
Ale ty moc dobře víš, jak jsem poslední dobou ztracená.
Děkuju.
Nejen siovi, ale všem moc děkuju za podporu.
Velice si toho vážím.
19.04.2011 01:50:00 | Viktorie Zvalová
Všem moc děkuju.
Byly to od vás moc hezká povzbuzující slovíčka.
15.04.2011 00:43:00 | Viktorie Zvalová
Studené prsty rozumu, uvážou srdce ... na gumu ...
/až mě z toho mého verše při představě zamrazilo :-))/
Tak raději jinak ...
... neztratí se ...
... objeví se ...
... srdce rozum rozněžní ...
... a pochyby odezní ...
14.04.2011 00:52:00 | Bambulka
Jo, je to mela, když srdce táhne hot a rozum čehí... ale oni se zase srovnají...
06.04.2011 08:55:00 | labuť
Vikčo nesmuť, koulím na Tebe kukadla a jedinná věc mě napadla, že Ti pošlu culík:)), to je málo, tak ještě jeden:)).
06.04.2011 07:04:00 | CULIKATÁ