Život
Život je jako vodopád
S velkou silou
se řítí do hlubin
kde splyne s přírodou
Hlubiny nejsou jen temné!
Jsou i třpytivé
plné šumějícího tajemství
Život je dar
který nelze odmítnout
Jakkoliv není podle našich přání ...
Dar jako takový
má vysokou hodnotu
nezáleží jen na tom
kdo jej dává
ale i kdo jej přijímá ...
Když budeš pozorný
-uvidíš jak vánek pije z řeky
Když budeš vnímavý
ucítíš jak je mech hebký
Když budeš srdcem naslouchat
-poznáš, kdo má Tě rád
Přečteno 572x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)