VÍTR VE VLASECH
Anotace: romantika všednosti
Jak bodlák ve vlasech
myšlenka studí
v prázdných atlasech
co se nehodí
škrtni a vzpomínej
Výš, Výš se podívej...
v prázdných zrcadlech
sny se brodí
v tajemných oblastech
když za něhou chodí
jen znovu začínej
Výš, Výš se podívej....
Jak v prázdných chrámech
lásky se soudí
v ukrytých seznamech
co ale bloudí
spánek ohlídej
Výš, Výš se podívej....
V tajemných kryptogramech
z něhy jsou rudí
nedojde dech
kdo jen je vzbudí
dál, dál si zazpívej
Výš, Výš se podívej.....
Přečteno 280x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Azure angel, Juan Francesco de Faro, Bona, hatlapatla, NikitaNikaT., WhiteSkull, Linzerka, modrá..., Květka Š., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)