už ... ne ..
Už nečekám,
jen v očekávání
plynu s proudem
A nebudu již vídat
v předzahrádce sněženky
Už mě nebudou
rozveselovat
v zeleni za domem
ptáčkové a veverky
Už si nepamatuji,
kdy mi bylo tklivě
Je toho tolik, co se mění,
někdy mám pocit, že nestíhám
ani všechny vjemy
Jako když na jaře
ze dne na den raší
ratolesti v kvítka
Aby pak lupínky,
po chvilce
sladkého mámení,
ve větru a dešti -
šššš-pitla,
že kytka,
co to „vyhrála“
v plod
(třebas) třešně
dozrává
Už ne ...
A je mi fajn ...
Přečteno 353x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, el viento, Hesiona-Essylt, Radek.oslov.Šafárik, Azure angel, la loba, Juan Francesco de Faro, vapiti, Actafool, enigman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)