***OTROK***
*
Ó Paní má vzácná v čarovném převleku,
u nohou Tvých ležím jak poslední z otroků.
pro mne jste vzácnou,překrásnou laní
třebaže ruka Tvá mé tělo haní.
*
Tvá vláda Paní, mne trochu mate,
jste pro mne životem,nebo snad katem?
tělo mé hoří vášni a chtíčem,
však místo polibků mne práskáte bičem.
*
Sličná má paní já chtěl bych Vám říct,
že lásku k Vám chovám, tím jsem si jist.
ach pani má sladká ted umřít mne nech,
lepší mít ruce spoutané, než srdce v okovech…
Přečteno 490x
Tipy 15
Poslední tipující: Maryje..., tato22, Personne, Azure angel, CULIKATÁ, zaba.zuzla, Bona, Květka Š., Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (4)