Mám ráda paletu jemných odstínů bílé a šedé
a vůbec nevadí, že kontury nemají jasné,
jako korálky po niti klouzají do vzpomínek,
i po letech, kdy zežloutnou, jsou stále krásné...ST
07.04.2011 19:13:00 | Lorraine
od jisté doby / co četla jsem pár článků /
už jistá nejsem si, že budoucnost je neznámá!
vím, zní to podivně, téměř až na hádanku
ale, co když už je všechno dané? a nejde už nic oklamat
06.04.2011 18:51:00 | šuměnka