Kolotoč
Anotace: No, ani nevím,co k tomu říct... byl to takový chvilkový nápad,když mi bylo řečeno, že se znovu stěhujeme :(
Znovu a znovu,
bláznvý kolotoč.
Jen zeptej se osudu,
ptej se: „Proč?"
Hezky se usaď,
teď to začíná.
Hlavně neplač,
jízda to nádherná.
Znovu a znovu,
dům za domem.
Balíš si kufr
a mizíš za rohem.
Bláznivý kolotoč: jízda života,
ten kdo zaplatí, hodně promrhá.
Bláznivý kolotoč, domov je tvůj,
hlavně svých činnů nelituj.
Znovu a znovu,
bláznivý kolotoč.
Vyhasnou světla,
temná je noc.
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Lea*
Komentáře (1)
Komentujících (1)