Duha v čaji
Anotace: v průvodu za svobodou..:))) Omlouvám se, jestli tohle neradi:)
Duha v čaji
balancuje
pod pokličkou Prahy
Bod varu
závisí na počtu stejnojmenných
jako jsme my
milující ženy
v průvodu svobody
s vlajkou plápolající nejistoty
zavíráme oči
před Vltavou nenávisti
naprogramovaných lidí
v normalitu
a nenormalitu lásky
ukrytou hluboko v srdci..
Be gay, be proud:)
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: jvacl, Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)