Jaro 2011
Ještě si pamatuji tvoje jméno
ještě si pamatuji tvoje věty
dnes mi je jaro znovu zavonělo
Už nejsem malá tak jako ty ne
jen tak se občas dívám po obloze
i sedávám s právě čtenou knihou
Ještě si pamatuji naše chvíle
ještě si pamatuji ...
dnes mi jaro vše znovu zavonělo
Přečteno 327x
Tipy 16
Poslední tipující: Divoženka1, Elisha, vodnař, šuměnka, Judita, Majdalénka, Maryje..., Květka Š., NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)