Ano bránit se nedá, to by jsi do toho nešla zcela srdce. Kolik ran může lidské srdce vydržet než se zlomí? Ale k věci je krásně to popsané...
10.04.2011 20:43:00 | kasparoza
Někdy jsou věci, lidé, které/ří nás rádi bodnou... na bolest, následky se absolutně nedívají, je jim to jedno.
06.04.2011 21:14:00 | NikitaNikaT.