Nezastavíme
Sluneční paprsky,
roztrhané v mezerách
myších uliček,
rozhněvané záblesky,
házené z očí
do oválných kuliček,
kdo pro ně skočí...?
...no přece Pánbíček...
I tělo v lázni
smočí si celé,
a k ránu
si dá kafe Pelé.
Na sto zlatých
do ranečku,
k tomu pusu z lívanečku,
od své slečny Dorotky...
...má i jiné dobrůtky...
I když pánem,
Bohem v nebi,
nestaví si harém,
chrám Páně si nevelebí,
odpočívá ve starém.
...a ke štěstí?
šťastné zvěsti!
O lidech s klidnou duší,
kteří ji nemají
načtrnutou pouhou tuší...
...ale i vymalovanou
optimismem...
a tělo a duše není
jen lidským půdorysem :-)
to přece všichni víme,
jako to, že život...
...ten těžko ZASTAVÍME!
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)