Krásná, Petře... Vždy, když teď čtu Tvá dílka, vzpomenu na Tvé začátky... to se fakt nedá srovnat. Vyvýjíš se maximálně v každém směru, to je super :-)
08.04.2011 12:46:00 | Levandule
Pro mě má Tvé dílko jistou hlobku, úhel pohledu, zamyšlení se... ST!***
07.04.2011 19:20:00 | NikitaNikaT.
nechci se očistit smrtí
chci se očistit životem
trhat modřence
vykvetly za plotem
a taky podél cest
vystavím z nich
voňavý Everest
a vystoupám
až do splynutí modra
s nebeským modrem
lásku oplácet láskou
dobro dobrem
zachumlám se Ti pod kabát
a zůstanu v náprsní kapse
a budu už jen splétat náš život jako potůčky
obratce..hladce
..sladce
07.04.2011 18:51:00 | Noc17
tohle jsou verše co mne teď provází...
a já chci očištění sluncem života..
07.04.2011 07:39:00 | Mbonita