Kaleidoskop*
Bezvýznamné střípky pochybností
kaleidoskop mého smutku hostí
rozmlouvání sebe sama
mezi slovy mezi čísly
být a nebýt čísi
Pozorovat jak osud míchá
kartama života
vytváří v piruetách trojité flopy
odněkud číhá paní NĚMOTA
na těle na duši
vytváří v brázdách stopy
Jen pouhým tahem rána
nejde mazat včerejší viny
bolesti nebo splíny
V pocitech
žhavé roztavené skloviny
foukaná píšťalou
ve formě
z hruškového dřeva
prudce zchlazena vytvrzena
vnitřně nahá
oděná sporně
v určitých okamžicích
na rtech s příchutí
růžovotvarých moruší
odtuší s trochou retuší...
A já po čarách osudu
znovu Tě dobudu
Přečteno 300x
Tipy 27
Poslední tipující: šuměnka, Azure angel, Dota Slunská, Juan Francesco de Faro, Kars, zenge, Mbonita, Jiná, Lucie Teru, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)