Přátelé
Přichází a odchází,
v radosti i nesnázi.
Nic nám s nimi neschází,
sic city nám někdy rozhází.
Jsou tu krátce,nebo věčně,
co dali nám,zjišťujem až dodatečně.
To, co s sebou přinesou,
přijímejme s noblesou.
Dobrou věc či zkaženost,
díky za každou novou zkušenost!
Lidé kolem nás se mění,
jiní jsou ve dne, jiní po setmění.
Ať na světle, nebo v šeru,
svým vědomím řiď se v každém směru.
Neboť sílu charakteru,
poznáš až se vřítíš do průseru.
Važme si těch, co máj nás rádi,
co si říkaj kamarádi.
Přečteno 537x
Tipy 9
Poslední tipující: khantengri, Modrý Anděl, CULIKATÁ, vodnař, Bambulka
Komentáře (2)
Komentujících (2)