Hřbitov
Anotace: tvoření na Semináři tvůrčího psaní, takže žádná veledíla, jen pokusy na základně probíraných typů básní :) opět inspirováno Pavlem Zajíčkem, tentokrát básní Pohyb v bludnym kruhu
Procházim se po starym hřbitově
po hřbitově bez křížů
hřbitov mrtvejch nadějí
hřbitov zmařilosti
hřbitov plnej krys
ha hřbitově se všichni sejdem
rozbořenej hřbitov
hřbitov bez kytek
hřbitov bez lásky
hřbitov plnej výčitek
oživlej hřbitov
ha hřbitově se všichni sejdem
hřbitov plnej stínů
hřbitov bez svíček
hřbitov nesplněnejch snů
hřbitov bez ideálů
hřbitov beze jména
hřbitov je konec všech dnů...
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (0)