Zapomenutá
Potichu až po okraj snů
poletují krásy,
není úniku,
stále je, kdo by se ptal..
Pohled mlčí prázdnotou
Slyšíš..život, když
slzy ukápnou
do větru iluzí
Nadějně nebo sama..
projít se do neznáma
Překvapeně stát v davu,
sama se sebou..
Tichem si být,
hledat mysl
Kam jít..
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: Agniezka, Gabrielle, CULIKATÁ, Mbonita, Danga, Judita
Komentáře (0)