Časem

Časem

Anotace: ...

Když se tak dívám časem zpět
nechtěl bych slyšet několik vět
co stalo se, nic nezmění
ani slzy, ani trápení
Když se tak podívám, co bude za pár let
vím, že ještě uslyším mnoho těchto vět
co stane se, nic nezmění
je to snad hloupost nebo trápení?
Autor Hmota, 07.04.2011
Přečteno 255x
Tipy 7
Poslední tipující: Jakule, Antares, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí