Film o životě
Anotace: Jakého žánru by byl film o vašem životě?
Jen obrázky za sebou.
Vražedná sekvence. Dnešní premiéra.
*
Já sedím v kině. Na čestném místě v první řadě.
Jsem nejblíž, přitom mám nejhorší výhled.
Pouštějí film, kde hraju hlavní roli.
Přesto ve snaze vcítit se do této postavy nemohu uspět...
*
/neosobní život jedné existence - bez osobní účasti/
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, jethullfan, Jana M., NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)