Milostná bez názvu
S bezděčnou noblesou
nevěstky ze šantánu
odkládám mučivě
po kouskách
svůj šat
tam někdy v mezihře
na půli cesty k ránu
necudně podejdu
z tvých nahých paží bránu
a vínem téměř odhalená
hedvábně bílá
andělžena
překlenu prázdno
mezi představami
stiskem svých stehen
chutí sladké many
smyslnou frází
absurditou chtíče
panovačně úskočná
co mě se týče
ty potom pobledlý
z milostných rituálů
podlehneš bezelstně
ukojen
brzo k ránu
Přečteno 526x
Tipy 55
Poslední tipující: gallatea, Holis, Agniezka, CORONATION, Maryje..., jvacl, HarryHH, šuměnka, el viento, Jana M., ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)