Anotace: ...I vzal do ruky lyru a začal zpívat. zpíval tak tklivě...
1. hrubice- já nenávidět pravopis, tos snad poznal(a) hned. a opravovat chyby, není pro mne med.
2. téma- pohádkový příběh do mé prózy se hodil, dokončil jsem ho a sem, jen tak z nudy hodil.(rým absolutní...sorry)
03.02.2006 10:03:00 | Václav Zoubek
Václave, nevím, kde mám začít dřív... Tak třeba hrubice - zkontroluj si pořádně, co sem vkládáš. Jsi přeci již na druhém stupni, tak bys měl mít dostatečné znalosti....
Je to takové pohádkové, což koresponduje s věkem. Neber si to ve zlém; je pochopitelné, že každý píše v daném věku jinak a velikou roli zde hrají zkušenosti. Proto vytrvej, pak budeme moudřejší...
PS: Chyby dělá každý, tak si to tak neber!
31.01.2006 14:31:00 | Who cares a lot