Za vrátka

Za vrátka

Anotace: :) bez anotace

Příšerně pršelo, nebe se mračilo,
v ten den jsi procitnul..
Tak, to by stačilo!

Dost bylo pláče a marného volání,
srdce tě prosilo..
Už dost toho zoufání!

Nechtěl jsi promarnit už ani den,
už jsi chtěl něco víc..
Už jsi chtěl ven.

Ven z velkých slzobraní, ven z toho pozlátka,
neslyšet, nevidět..
utéct až za vrátka.

Po cestě možná potkat kousek toho pochopení,
co jinde je..
však tady nejspíš není.

Nečekat zázraky, dojít až na konec světa,
napsaném na ubrousku..
musí ti stačit jen tahle věta.

Od znova začít, zlepšit se v žití,
tohle je jasná věc..
podstata bytí.

Držím ti palce, v tom zkaženém světě,
pokus to byl..
říci ti vše- v jediné větě. :)
Autor rivombroza, 08.04.2011
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Danga, René Vulkán, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc, vám taky. :) Budu se snažit :)

11.04.2011 11:46:00 | rivombroza

Daří se ti snaha vyjádřit děj, pokus se vypilovat rýmy a rytmus a nebo se na rýmy klidně vykašlat, pokud se žádný čistý nepodaří nají. Malebnost veršů není jen v rýmech.

Ať se ti daří a píše ti to!

10.04.2011 22:18:00 | René Vulkán

dobrý pokus :)

08.04.2011 12:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí