opravdu vnitřně smířený nebo spíše jen odevzdaný...?
Oheň se může rozhořet i z malého plaménku, jen se nesmí zapomenout přikládat.
12.04.2011 22:26:00 | Lucucu
...pochopit lásku? Ó, jak lákavé ... dveře, že zůstanou zavřené? Hmmm, ale ten pocit, který Ti zaplní srdce, mysl, zaplaví Tě jako modrá životadárná laguna, který Ti zrychlí tep, zastře smysly, a naučí Tě lítat bez křídel ... tak ten, v mnoha dalších podobách, projde i přes ty zavřený dveře ;-)))
Jen se jí neschovávej ;-)
10.04.2011 22:01:00 | Bambulka
Nic proti kartám nemám, ani věštění, někdy je to pravda, ondy jenom takové hraní se slůvky, co clověk chce slyšet... lásku poznáš a dveře... budou dokořán! ST!*** za obsah.
08.04.2011 18:23:00 | NikitaNikaT.
Simmel je(byl)jen jeden."Láska je jen slovo",je opravdu nádherná kniha.
08.04.2011 15:00:00 | Marcone
I to je cesta-myslim to instant.kafe.:-) ale myslím že tebe čeká tvá víla!
08.04.2011 13:31:00 | la loba