Osmý den v dubnu

Osmý den v dubnu

Anotace: §§§§

Dívám se do tlamy první minutě osmého dne
v dubnu
nechápu co se stalo
nechápu že nevím co se nestalo
zázračné nic nevědění
ti OSTATNÍ dávno nadzvedávají deky
svým kolenem
ti DALŠÍ protínají usmolený vzduch
někde v ulicích
nechápu proč nenadzvednu kolenem deku
nechápu proč neprotínám usmolený vzduch
jen můj pes si tiše zanadával na ten svět
jen můj pes a v duchu já
pohladím pohledem kytku naříká že nedostala
to co má dostat ale co má dostat
vodu otrávenou chlorem vzduch usmolený
z otevřeného okna
dívám se do tlamy osmého dne v dubnu
a je to šok
Autor jaroslava anna, 08.04.2011
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: René Vulkán, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Přiznám se, že se ve své rozpůlenosti po přečtení tvé básně sám se sebou shodnu na třech slovech. Zajímavé, netradiční a ...zajímavé už jsem říkal?

23.04.2011 01:42:00 | René Vulkán

líbí

z devátého...

23.04.2011 01:00:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel