Koruna Tvá
Anotace: ...hlad ční z prázdných spíží...
Koruna Tvá ze zlata,
na hlavě tě tíží...
Brzy příjde odplata,
hlad ční z prázdných spíží...
Špatněs králi kraloval,
lid v nenávist si vedl...
Víc zla než dobra vykonals,
i ten plamen zbledl...
Cesty zpátky dnes už není,
nač je ti teď velké jmění??
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, tato22, rivombroza
Komentáře (0)