Holub v lahvi
Poslal jsem holubici
S voláním o pomoc
Do dnešního dne se mi nevrátila
Nikdo mi neřekl
Že v lahvi po moři
Se pošta ptačí zkrátka neposílá
Umřela naděje
Dušená ve skle
A já teď marně čekám na spasení
To se prý dostane
Těm co se snaží
Pro vrahy holubic- pro hlupáky není.
Přečteno 258x
Tipy 11
Poslední tipující: hatlapatla, Azure angel, Zefi, la loba, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)