Anotace: ubližujeme nejčastěji sami sobě, aniž bychom to věděli a nazýváme to chybami, ze kterých se člověk učí....
úplně jsem na tuhle báseň zapomněla...je zvláštní že skládám a pak zapomenu na slova která jsem složila...
29.05.2011 12:45:00 | whiolet
Byť by to bylo nejtemnější temno, pořád byste byli dva..a o to jde ;-)
12.04.2011 00:36:00 | Chancer
Veliké poděkování....stojím si za tím, že básně jsou od toho aby do nich člověk vkládal sebe, svoje pocity...
08.04.2011 20:19:00 | whiolet
Upřímné a psáno s porozuměním... jistým uvědoměním, kde a jak stala se chyba... hodnotit nebudu, protoře totok dílko je až příliš citlivé. Perfektně podané, suprové.
08.04.2011 20:17:00 | NikitaNikaT.