Prostory k pronájmu
Prostory k pronájmu
Uprostřed duše
Hlídají psi
S pěnou u pysků
Squatter v poschodí
Z etáží fluše
Na lovce možností
Co prahnou po zisku
To jejich prsty
Nutí mě zvracet
Nutí mi ricin
Který v sobě nese zlo
Budova zchátrala
A všechny práce
Navrhl dozor zastavit
A já jsem pro.
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: hatlapatla, Azure angel, Zefi, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)