Jak strhnout pouta?
Jak strhnout pouta,
která mě drží,
když jsem jen loutka
a osud se mnou hází?
Jak utéct osudu,
který mě sráží,
z jehož popudu,
skrápím cestou slzy?
Jak utéct z příběhu,
bez dobrého konce,
uhýbat za běhu,
trasu měnit bez jediné šance?
Komentáře (0)