Afélium
v bezesných ostřím v slzách svůj vzkaz
sám v srdci nach klesám za práh
doma nechám lampy plakat
a světlo mě mučí rádo
šery taje vakuum chlapa
v oceánu modrých jahod
pomalu volám k sobě rozkaz
mávej za měsíc nechci ten jas!
blondýnka noci chtěla by chápat
proč její klavír zaženu řadou
celá si touží v představách smrákat
ač ví jsem pro ni solitér s vadou
. krása kláves v zajetí
. stínuješ své přelety
. v promlce čas pro květy
. panna orel padne ti?
* aféliem mých dívčích řas
* den co den kutálí stále jen ach..!
* smět ve tvé noci
* poznat objetí
* přeji si
* než věčnost je zlomí
* stávat se bouřkou s blesky a hromy
* chci sebe zlákat
* za obzor s tebou
* chtěla bych klesnout
* na spící slunce
* srdci dát ruce
* v elipsách snů u něžných drah
* a ty zamčený šeříčku zvaž
* sám v srdci nach klesá za práh
* doma necháš lampy plakat
* a světlo tě mučí rádo
* v čase náhod mysli na vpád
* k černovlásce s čokoládou
* pomalu dáváš kvítkům slova
* domov bez lásky - to je cela
* blondýnka noci chtěla by chápat
* proč v její zemi jsi tmavil právo
* vetoval pocit že ani nápad
* a sám šel chřadnout s růžinou ladnou
. ať dá trny na noty!
. cizí hudba se mnou spí?
. a ty? tajně v napětí
. múze píšeš němoty?
Aféliem tvých dívčích řas
den co den kutálel stále jen ach..!
směl ve tvé noci
poznat objetí
přál si
než věčnost je zlomí
stávat se bouřkou s blesky a hromy
chtěl sebe zlákat
za obzor s tebou
chtěl k tobě klesnout
na spící slunce
srdci dát ruce
v elipsách snů u něžných drah
Přečteno 427x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, hatlapatla, jvacl, Niky88, labuť, Dota Slunská, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)