Už jsem to psal několikrát: Někdy mi připadá, že je škoda, že na Literu je tolik básní, které, ač velmi pěkné, prostě zapadají prachem.
S dovolením na chvíli zas ten prach odfouknu, alespoň na chvíli.
Báseň velmi hezká.
24.09.2018 12:17:39 | Tlachapoud
a pak?
cvak!
pěkný verš
takové "hloupé otázky" nejsou vůbec hloubec, jelikož napadnou dost přemýšlivých lidí.
Pěkné zpracování.¨RM.
27.07.2013 13:40:18 | Robin Marnolli