Vodník
Anotace: Každý potřebuje svého vodníka, který ho v případě nutnosti utopí...
Když přijde dno
dříve než jsi čekal
najdi si svého vodníka
co tě zachrání
voda ne vždy
všechno ubrání
A utopit své chyby
ve víně
brzy zjistíš
že na vině
jsi jenom
Ty
Když přijde dno
dříve než jsi čekal
a tvá ruka
už nezatleská
v pocitu vítězství
Najdi si vodníka
který po nocích
nebude naříkat
že tě v ránu
šedivém
neutopil
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, Kars, la loba
Komentáře (0)