Koktejl bar u Cynika
Anotace: nabídka dne.....
Koktejl připravený z hněvu
s troškou bolesti
přelitý vzpomínkou
třepaný cizoložnou neřestí
navrch špetku úzkosti
míchaný rukou smutnou
dochucený slzou.
Do šejkru před koncem
kostky jedu
vyrobené ledovým srdcem.
Podávané do střepů z naděje.
salut!!!
ať dobře se vám u nás pije.
A jaké že máme dnes ceny??
Inu......
za blbost se platí vážení.
Přečteno 240x
Tipy 30
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, šuměnka, hatlapatla, ZILA78, la loba, zenge, labuť, H.I.L., Mbonita, Jiná, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)