Sonet o modrém z nebe
Sonet o modrém z nebe
V rozmezí dvaceti let
v rozsahu víc než malém
už jsem se párkrát splet
na poli žití neoraném.
V průběhu zrodů a porodů
ve chvílích tichého bytí
kdy jsem šel dolu i nahoru
dal jsem si vždycky k pití
sklenku té modré naděje.
Když hledáš vždycky na dně je
kapička tebe sama.
A tak jsou má přání vysněná
jenom ta modrá kolena
z soubojů s nebesama…
Přečteno 308x
Tipy 8
Poslední tipující: Linzerka, TetaKazi, Ollie, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)