Bludiště
Anotace: Nejsem schopná myslet, jen osaměle sedět a zírat do svých zdí....
-----
Čtyři stěny mého bytu
unikáty bez odbytu
černá kukla motýla
co praštili ho do týla
-----
nechali ho tam
-----
prázdná místa za úsvitu
oční kapka, náznak citu
čtyři stěny mého bytu
uvnitř jen já, bez odbytu
-----
zůstala jsem tam
Přečteno 265x
Tipy 8
Poslední tipující: Marcone, Ollie, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)