Mauzoleum

Mauzoleum

Anotace: smuteční

Sbírka: Vzdech pouštní lišky

Můj svět je jako mauzoleum,
Mauzoleum ztracených lásek,
A ztracených životů,
Ještě teplý chomáček chlupů,
Zachycený na prázdném obojku,
Je mým nejlepším přítelem,
Zašlé divadelní kukátko,
Naučilo mě vidět,
Rozdíl mezi dobrem a zlem,
Ale ne mezi radostí a utrpením,
Zaprášený plyšový králíček,
Visí jako kostlivec ve skříni,
Nade mnou jako Damoklův meč,
Jenž vzdal se lásky pro nelásku,
A já se musela vzdát všeho,
Ve prospěch čeho?
Chomáčku chlupů,
Divadelního kukátka,
A plyšového králíčka.
Autor Atropabelladonna, 09.04.2011
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: Frosty28
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí