Představ si
Představ si svět
Ve kterém nemáš možnost volby
Představ si nihilismus snů
Představ si tělo jak sloup solný
Co praská touhou pohybu
Představ si hlas a hřmotnou rétoriku
Ve světě hluchých-jen to zkus
Představ si konec plavby Titanicu
Když hraje regé a ne blůz
Představ si těžký úkol bez odměny
Obvaz co škrtí ránu na krku
Představ si muže v těle ženy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
I nekonečnou pomlku
Představ si sám sebe
V říši za zrcadlem jako stín
Nad hlavou peklo dole nebe
Představ si tu nejhorší z vin
Představ si, když to svedeš
Představ si nesmysl i nejkrutější pravdu
Představ si vlastní říše fantazií
Teprve potom možná porozumíš
Malinko světu, v němž já žiji.
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: hatlapatla, TetaKazi, la loba, Frosty28, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)