Hodně milovat znamená i hodně nenávidět
Zapleteny ve vztazích
s milenci, kteří jiskří,
jako vznětlivé kabely
od strojních zařízení...
Ve smyčkách, které
si utahují kolem krků,
na nichž oběsily svoji hrdost,
když milenci si s nimi dali...
Trocha víry v lepší časy
a hodně silná psychika
byly předpokladem pro to, že
jste neskončili úplně na dně...
Milenecká hádka
nikdy úplně nerozplete
zádrhel ve vztahu, protože
pochybnosti o nevěře,
ty jsou vždycky...
...třeba jen v mlhavém podvědomí...
A hodně milovat
znamená
i hodně nenávidět.
Přečteno 224x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)