Marmeláda

Marmeláda

Anotace: sem se nudila.

Marmeláda to slovo mi něco připomíná
Jeto pokušení o něco nového
Nikdo však na ni nezapomíná
Nebyla by dobrá bez cukru svého.

Je to láska která proudí srdcem
A tak lákavou má chuť
Že jsem zcela zdrcen
Tak jen lahodnou buď.

Už radši ne nechci marmeládu
Je to přeslazená lhářka
Zlepší mi sice náladu
Ale je to žhářka

Už nejsem s marmeládou v opojení
Už ne jsem jí řek
V tom sladkém zápolení
Byl bych se já vztekl
Autor Abbi, 10.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí