Důvěra
Anotace: hodně stará báseň...
Jednou zazvoníš
u mých dveří
zeptám se-
"Kdo je?"
Ty odpovíš-
"Přítel..."
otevřu dveře dokořán
a s důvěrou Tě obejmu
Ty mě políbíš
zavřu oči
a ucítím
jak nůž co jsem
Ti kdysi darovala
projíždí mým srdcem
Pohlédnu Ti do očí
usměješ se
budu si uvědomovat
bolest a lásku
k nesnesení
Tvoji vůni
tlukot Tvého srdce
Tvůj dech v mých vlasech
"Umírám"
řeknu
Zašeptáš-"Umíráš,to jsi přece chtěla"
nůž zajede hladce do mého těla...
Přečteno 338x
Tipy 58
Poslední tipující: enigman, střelkyně1, Emmelia, V.N.Losinský, Actafool, whiolet, Psavec, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, René Vulkán, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)