PEKLO BODLÁČÍCH TVÁŘÍ
Ticho
bolest světa
prázdno
kout rozsypaných citů
černo
Chropyně kde bydlím
nedosažitelná
tvář a náruč nezničitelnosti
neuvěřitelná
hloupost lidská
nedůstojná
svatozář politického póvlu
nechtěná
dětská srdce
krkavčích matek
zraněná
duše přece
bez citů je zmatek!
ceděná
nenávist mezi zuby
sklíčená
hrdost nacionalismu
shrbená
důvěra v stát
jen daně!
a pak kat!
Přečteno 243x
Tipy 17
Poslední tipující: Pevya, Juan Francesco de Faro, šuměnka, NikitaNikaT., komantytapel, CULIKATÁ, hatlapatla, Květka Š., la loba
Komentáře (3)
Komentujících (3)